Prijzen

* Omdat we onze gasten liever laten uitslapen dan wakker maken met een gevuld dienblad, serveren we ‘breakfast in the fridge’. Dat wil zeggen, alle ingrediënten zijn aanwezig om zelf een heerlijk ontbijt te maken, zoals zelfgemaakte jam, biologische kaas en yoghurt van Waddenmax, smeerkaas, verse eitjes, muesli,  zoet broodbeleg, ovenbroodjes, crackers, roomboter, jus d’ orange, fruit, koffie & thee, suiker/koffiemelk/peper/zout.
* De prijzen zijn inclusief ontbijt, beddengoed, handdoeken, keukendoeken en toeristenbelasting.
* Op onze boerderij wonen een lieve rode kater en twee poesjes (ze zijn nog in training om niet in de b&b’s te komen), vier kippen en twee varkentjes, om de lieve vrede te bewaren op het erf is het niet toegestaan om eigen huisdieren mee te brengen.
* Minimum verblijf is drie nachten (uitzonderingen in overleg). In Oktober en Maart is een minimum verblijf van twee nachten ook mogelijk.
* Zowel ’t Boetje als de Boerderijkamer zijn geschikt voor maximaal twee personen. Voor een baby zijn eventueel een campingbedje en kinderstoel aanwezig. Wel graag van tevoren aangeven!
* Aankomsttijd vanaf 14 uur, vertrektijd tot uiterlijk 11 uur. Parkeren kan naast de boerderij of op een van de drie parkeerplekken langs de weg.

GESLOTEN! 

2024 – Wegens privé omstandigheden is de Vossenburg tot nader bericht helaas gesloten. 

 

’t Boetje

€ 95,- per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.
€ 85,- per nacht voor één persoon, inclusief ontbijt.
€ 525,- per week, exclusief ontbijt.

De Boerderijkamer

€ 89,- per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.
€ 79,- per nacht voor één persoon, inclusief ontbijt.
€ 500,- per week, exclusief ontbijt.

1-persoons kano Inclusief een inklapbaar handkarretje om de kano zelf naar het Hunsingokanaal te rijden ( een paar honderd meter lopen) en een waterdichte tas voor kostbare spullen. € 15,- per dag of dagdeel. De Vossenburg beschikt over twee kano’s en uiteraard helpen we je graag op weg naar het water.

Reserveren en Contact

Vragen over beschikbaarheid of reserveren?
Check onderstaande kalender, je kunt altijd even informeren of gewenste data wel of niet beschikbaar zijn. (De kalender is niet altijd 100 procent up-do-date, een technisch ding wat we niet helemaal begrijpen, heeft  te maken met synchronisatie van de kalender van onze ‘grote vriend Booking’.

Neem contact met ons op via de mail:
info@devossenburg.nl

We zijn ook bereikbaar via telefoon/whatsapp/sms:
Marieke: 06 – 1959 8945
Anne: 06 – 8122 9466

Adres de Vossenburg:
Tilweg 3
9971 CW Ulrum

Volg ons via Instagram: devossenburg

de vossenburg
De Vossenburg vanuit de lucht